.Početna :: O nama :: Usluge :: Projektiranje i opremanje :: Prodaja :: Reference :: Novosti :: Kontakt
 

PROJEKTIRANJE I OPREMANJE

Danas je tehnologija, a samim time i razni audio, video i ostali multimedijalni sustavi postali dijelom naše svakodnevice. Objekte različitog tipa je čak nemoguće zamisliti bez sustava ozvučenja, video ekrana i projekcijskih uređaja, te sustava scenske ili ambijentalne rasvjete, bilo da se radi o kongresnoj dvorani, hotelu, restoranu, baru, crkvi ili nekom drugom objektu.

Ukoliko želite kvalitetno i optimalno rješenje kojim ćete poboljšati funkcionalnost i ambijent samog prostora, tvrtka FAEL d.o.o. Vam može ponuditi kompletnu uslugu od consultinga, projektiranja svih sustava, pa do opremanja odnosno ugradnje uređaja i opreme.

Usluge našeg consultinga će Vam biti korisne ukoliko ne znate točno što vam treba, a želite kvalitetno i optimalno rješenje. Također naša tvrtka može izraditi projekte svih potrebnih sustava kao i ugraditi ih, odnosno montirati uređaje i opremu po sistemu “ključ u ruke“ kako bi se osigurala kvaliteta i pouzdanost samih sustava.

Osim raznih audio, video, projekcijskih i multimedijalnih sustava ugrađujemo još i sustave simultanog prevođenja, jednokabelske sustave stolnih mirofona, sustave scenske i ambijentalne rasvjete, te razne druge sofosticirane audio, video i kongresne sustave.

Moramo naglasiti da su svi naši sustavi projektirani i napravljenim prema visokim standardima i originalnim rješenjima, od uređaja i opreme visoke kvalitete.

O svemu najbolje govore naše reference. (Link)

Ukoliko trebate dodatne informacije ili našu stručnu pomoć slobodno nas kontaktirajte. (Link)