.Početna :: O nama :: Usluge :: Projektiranje i opremanje :: Prodaja :: Reference :: Novosti :: Kontakt
 

O NAMA

Tvrtka FAEL d.o.o. Dubrovnik je specijalizirana tvrtka za profesionalne audio, video, multimedijalne i kongresne sustave, kao i za sustave inteligentne rasvjete. Sjedište tvrtke se nalazi u sunčanom i turistički razvijenom gradu Dubrovniku na samom jugu države Hrvatske.
Naše znanje i iskustvo je stečeno stalnim školovanjem i usavršavanjem, brojnim uspješno odrađenim poslovima i rješavanjem raznih novih problema koji se stalno pojavljaju u ovoj djelatnosti.

Jedan od glavnih segmenata našeg rada je pružanje usluga u kongresnom turizmu, to jest organizacija i tehničko opremanje (iznajmljivanje uređaja i opreme) kongresa, konferencija i raznih multimedijalnih događaja. Uz to naša tvrtka se bavi projektiranjem svih navedenih sustava za objekte, pružanjem usluga savjetovanja (consultinga) kao i opremanjem, odnosno ugradnjom uređaja i opreme u objekte komercijalnog i nekomercijalnog tipa.

Sustavi koje stvaramo su sastavljeni od uređaja i opreme provjerenih, vrhunskih i renomiranih svjetskih proizvođača. Za mnoge od njih smo kroz dugogodišnju suradnju stekli prava ovlaštenog distributera za prodaju. Neki od njih su: RCF, MACKIE, TAPCO, HITACHI, TASKER, SCREEN LINE, BRAHLER ICS i ostali.

Na kraju o kvaliteti naših proizvoda, sustava koje smo osmislili i ugradili, usluga koje smo pružili, a samim time i o našoj kvaliteti mogu posvjedočiti brojne reference, te zadovoljni klijenti i partneri.